Veelgestelde vragen

Afhalen

 • Waar en wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

  U kunt uw bestelling afhalen in de winkel op Driehoekstraat nummer 10, te Amsterdam. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur (weekend gesloten). NB: Check bij afhalen in de winkel, van tevoren of het product voorradig is. Anders komt u misschien voor niks…!

Betaling

 • Welke betalingsmethodes accepteert Slijterij de Ooievaar?

  Tijdens het kopen op onze website, kan met Ideal worden afgerekend, of via een overschrijving. Zodra de betaling bij ons is gemeld, wordt uw bestelling verstuurd. Let u er aub op, dat u het ideal venster pas afsluit nadat u op afsluiten hebt geklikt, anders wordt uw bestelling niet als besteld doorgegeven.

  Betaalt u vanuit het buitenland, dan accepteren wij betalingen via SWIFT, Creditcard en Sofort banking.

Verzending

 • Wat zijn de verzendkosten?

  De verzendkosten worden automatisch berekend bij het afrekenen. Het meerendeel van onze producten past niet door de brievenbus en is daarom per definitie een belstuk. Meerdere producten bestellen betekent daarom dat de verzendkosten per fles al bij 2 stuks voordeliger zijn. Bij het vullen van uw winkelmandje ziet u de kosten direct verschijnen.

  Bij bestellingen vanaf 150,00 euro berekenen wij binnen Nederland geen verzendkosten.

  Indien u kiest voor afhalen in de winkel, vervallen de verzendkosten.

 • Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

  Indien u voor 10.00 uur op een werkdag bestelt en per IDeal betaalt, proberen wij de bestellng (indien voorradig) nog dezelfde werkdag te verzenden. Bij een bestelling na 10.00, betaald per IDeal, proberen wij deze de volgende werkdag de deur uit te doen.

  Helaas, is ons postkantoor niet om de hoek, waardoor wij niet altijd in staat zijn te garanderen dat uw pakketje inderdaad nog dezelfde of volgende dag de deur uitgaat. Het is ons streven, maar in verband met de kleine personele bezetting en de drukte, lukt het vaak ook niet! Alle pakketjes worden ten alle tijde op donderdag verzonden.

  NB: Indien u het pakketje voor een bepaalde datum nodig heeft, verzoeken wij u dit bij het vakje opmerkingen te vermelden, anders gaan wij er van uit dat de zending geen haast heeft.